Medlemskap




  
Vil du hjelpe oss med å spre uavhengig informasjon om kollektivtrafikk? Da kan du bli støttemedlem av Sekretariatet for bytrafikk. Støttemedlemskap koster 100 kroner pr år, og beløpet kan betales inn til sekretariatets konto 9365 05 57105. Som støttemedlem bidrar du til å dekke våre kostnader til bl.a. å drive dette nettstedet. I retur for støtten setter vi deg på listen over dem som epost når vi legger ut nyheter på sidern.

Det er også mulig for enkeltpersoner å søke om fullt medlemskap. Videre kan bedrifter og organisasjoner som bidrar til fremme av, og forskning på bytrafikale løsninger, tas opp som medlemmer av foreningen. Styret i foreningen behandler søknad om medlemskap. Individuelt medlemskap koster 250 kroner pr år, bedrifts- /organisasjonsmedemskap koster 750 kroner pr år. Betal ikke inn noe beløp nå hvis du søker om fullt medlemskap; vent til du får beskjed om at søknaden er styrebehandlet.

Som medlem av Sekretariatet for bytrafikk får du ingen velkomstpakke, og ikke noe medlemsblad i postkassen. Men du inviteres inn i et fellesskap som arbeider for bedre kollektivtrafikk i byene. Vi trenger ikke først og fremst pengene dine, vi trenger ditt ærlige engasjement.