Bystyreflertall med Flexus-kritikk


15. mars 2009:
Det var heldig for Peter N. Myhre (Frp) at han nylig valgte å gå av som samferdselsbyråd i Oslo. Hvis ikke ville han blitt kastet av bystyreflertallet for håndteringen av Flexus-saken.

Bystyreflertallet er krystallklare i sin kritikk: Byrådet og Sporveien neglisjerte totalt de forutsetninger bystyret satte for å gjennomføre prosjektet, og "Flertallet kan ikke se at byråd Peter N. Myhre på en tilfredsstillende måte har informert bystyret om kostnadsoverskridelser og fremdriftsproblemer knyttet til NBB-prosjektet. Flertallet mener det er uheldig og kritikkverdig at byråden ved flere anledninger valgte ikke å orientere bystyret om de store fremdriftsproblemene og kostnadsoverskridelsene knyttet til nytt billett- og betalingssystem."
Om ikke Fr.P-byråd Myhre hadde gått frivillig ville bystyreflertallet tvunget ham ut av byrådsposten, skriver bystyrepolitiker Ivar Johansen (SV).
Etter store forsinkelser og 600 millioner brukte kroner er forsøk nummer to på elektronisk billettering nå i ferd med å lanseres overfor kollektivtrafikkkundene i Oslo og Akershus
Les komiteinnstillingen fra bystyrets samferdsels- og miljøkomite på Ivar Johansens nettsted

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar